Få full kontroll over HMS i ditt borettslag eller sameie

Alle borettslag og sameier er pålagt å ha et system for helse, miljø og sikkerhet. BevarHMS hjelper deg med dette.

Hvorfor bruke BevarHMS?

BevarHMS er styrets hukommelse for hva som er gjort, og hva som bør gjøres. Bruk av BevarHMS reduserer risikoen for uønskede hendelser. HMS og internkontroll innebærer vern av liv, helse og materielle verdier, samt det å skape et godt bomiljø. Det er styret som er ansvarlig for HMS-arbeidet.

 • Illustasjonsbilde av en PC og mobiltelefon

  Alltid tilgjengelig

  BevarHMS er nettbasert og du kan følge med i HMS-arbeidet både hjemme og borte. Styreleder kan dele sine rettigheter med en annen – Kanskje en HMS-ansvarlig?

 • Illustasjonsbilde av en person som smiler

  Full kontroll

  God oversikt, informasjon om aktuelt regelverk, påminning om oppgaver som skal utføres, historikk over hva som er gjort, kan brukes av alle - uansett datakunnskap.

 • Illustrasjonsbilde av et hus

  Skreddersydd

  Passer for både små og store borettslag og sameier. Internkontroll-systemet skreddersys for bygninger, installasjoner, sikkerhetstiltak, uteområder m.m.

Hva våre kunder sier om HMS

Lite sameie

Sameie Sirevåg Terrasse ligger i Sør-Vest, og består av en relativt stor bygning bygd i 2014 med 23 leiligheter av forskjellig størrelse. Sameiet har også en parkeringskjeller.

Mellomstort borettslag

Linneslia borettslag på Østlandet ble etablert i 1978 og har rehabilitert mye. De har 5 lavblokker med 88 boenheter, garasjeanlegg, grendehus, uteområder, kommunal lekeplass.

Stort borettslag

Blåkollen borettslag i Nord-Norge har 170 boenheter fordelt på blokker og rekkehus, egen driftsansvarlig, mye uteområde, lekeplasser, ballbinge, parkeringsplasser og grendehus.